RPK u poseti trgovinskom lancu Azbuka Vkusa iz Moskve

30.12.2015 RPK u poseti trgovinskom lancu Azbuka Vkusa iz Moskve

RPK je prilikom svoje decembarske posete Moskvi posetio i menadžement trgovinskog lanca Azbuka Vkusa. Azbuka Vkusa je jedna od najbrže rastućih kompanija u sektoru maloprodaje i ujedinjuje 81 supermarket koji posluje pod brendom “Azbuka Vkusa”, 7 minimarketa “Daily”, 2 supermarketa velikog formata “Market” i 3 specijalizovane enoteke. Kompanija je takođe odgovorna i za 7 supermarketa “Spar”. Posluje u Moskvi, Sankt Peterburgu, Moskovskoj i Lenjingradskoj oblasti.

Pročitaj više

RPK i menadžment Atomske banje u poseti Moskvi

30.12.2015 RPK i menadžment Atomske banje u poseti Moskvi

Ruski poslovni klub je organizovao posetu menadžmenta Atomske banje iz Srbije turističkim agencijama iz Moskve - Ventus, A Med Tour i Pac Group. Cilj susreta je bio da se u direktnim razgovorima razmene predlozi moguće saradnje kako bi se stvorile dobre osnove za dovođenje turista iz Ruske Federacije u Atomsku banju.

Pročitaj više

"Svilanit" - novi član Ruskog poslovnog kluba

03.12.2015 "Svilanit" - novi član Ruskog poslovnog kluba

Sa ponosom predstavljamo kompaniju „Svilanit“, međunarodnu fabriku sa filijalama po Evropi, proizvodnim pogonom i upravom u Sloveniji. Slovenska robna marka „Svilanit“ predstavlja grupu visokokvalitetnih proizvoda kućnog tekstila vlastite proizvodnje. Sa iskustvom od preko 75 godina, „Svilanit“ je lider u Sloveniji, ali i u regionu Zapadnog Balkana u proizvodnji: peškira, posteljine, prekrivača, ćebadi, jastuka, jorgana, stonog programa, kravata, modnih dodataka i dr.

Pročitaj više

RPK na Srpsko - ruskom biznis forumu u Moskvi

09.11.2015 RPK na Srpsko - ruskom biznis forumu u Moskvi

Ruski poslovni klub je bio član delegacije Srpsko - ruskog biznis foruma održanog 27. oktobra u Moskvi prilikom zvanične posete Moskvi premijera Srbije Aleksandra Vučića. RPK je pri tome obezbedio prisustvo direktora trgovinska lanca Spetstorg, predstavnike trgovinskog lanca robe široke potrošnje Azbuka Ukusa, kao i prisustvo izvršnog direktora kompanije Coleman, koja zapošljava preko 6000 zaposlenih širom Rusije.

Pročitaj više

Predstavljamo kompaniju “BB Tickets” iz Beograda, Srbija

24.09.2015 Predstavljamo kompaniju “BB Tickets” iz Beograda, Srbija

Kompanija “BB TICKETS d.o.o.” bavi se prodajom avio karata za ceo svet preko AMADEUS (Global Travel Distribution System) rezervacionog sistema, koji obezbeđuje usluge servisiranja avio karata svih domaćih i inostranih avio kompanija. Korisnici usluga ove kompanije su privredna društva, druga pravna lica, preduzetnici i individualni korisnici. Ponuda firme “BB Tickets” podrazumeva aviokarte po ekskluzivnim cenama na relaciji Beograd – Moskva – Beograd.

Pročitaj više

Emmeti Design Italy – novi član Ruskog poslovnog kluba

18.09.2015 Emmeti Design Italy – novi član Ruskog poslovnog kluba

Sa ponosom predstavljamo Vam kompaniju Emmeti Design Italy d.o.o., čija je osnovna delatnost opremanje hotela, ekskluzivnih vila i apartmana prefinjenim italijanskim nameštajem. Saloni italijanskog nameštaja „Emmeti“ svojim širokim asortimanom mogu uspešno odgovoriti na sve zahteve klijenata, jer u svojoj ponudi imaju različite vrste i modele kuhinja, trpezarija, dnevnih boravaka, dečijih i spavaćih soba, veliku ponudu sofa, tepiha, dekoracije i rasvete, kao i kancelarijskog nameštaja.

Pročitaj više

Digital interiors, Crna Gora - novi član RPK-a

14.09.2015 Digital interiors, Crna Gora - novi član RPK-a

Sa ponosom predstavljamo kompaniju Digital interiors, Crna Gora, koja predstavlja grupu firmi pod jedinstvenim upravljanjem i koja je organizovana tako da može pružiti niz usluga hotelima i stambenim kompleksima, kroz uključivanje u sve faze, počevši od planiranja izgradnje, dizajna, procesa izgradnje i operacija u toku eksploatacije. Osnovne delatnosti firme su pametne kuće i automatizacija, dizajn, inženjering, luksuzni interijeri, izrada i montaža instalacija niskog napona itd.

Pročitaj više

Hora, Hrvatska - novi član Ruskog poslovnog kluba

14.09.2015 Hora, Hrvatska - novi član Ruskog poslovnog kluba

Ponosno predstavljamo Vam kompaniju HORA d.o.o., koja posluje od 1992. godine i čija se delatnost sastoji od graditeljstva, trgovine i tehničke zaštite. U okviru svog poslovanja, kompanija Hora predstavlja proizvode svetski poznatih proizvođača, nudi uslugu izrade planova zaključavanja, kao i obezbeđuje veliki izbor sigurnosnih i sistemskih cilindara, hotelskih sistema zaključavanja na kartice, sve vrste brava, kvaka, arhitektonskih okova, tipli, kuka, čavli, sefova za hotele i banke itd.

Pročitaj više

Salaš d.o.o. novi član Ruskog poslovnog kluba

09.06.2015 Salaš d.o.o. novi član Ruskog poslovnog kluba

Salaš d.o.o. iz okoline Zaječara ima u svom vlasništvu 4011 ha zemlje, od toga 3400 ha oranica, 200 ha pod voćnjacima, 600 ha pokriveno sistemima za navodnjavanje kao i štale za tov 4000 grla junadi, 5000 ovaca i objekte za 1.2 miliona pilića. Salaš d.o.o. ima za cilj da pronađe partnera, suinvestitora kako bi kapacitete maksimalno iskoristilo i proširilo trenutnu proizvodnju. Salaš d.o.o. je u vlasništvu italijanskog investitora Djankarla Koste, direktora kompanije Argisol iz Padove.

Pročitaj više

Ferlux, Srbija - novi član RPK-a

07.04.2015 Ferlux, Srbija - novi član RPK-a

Sa ponosom predstavljamo kompaniju Ferlux, Španija, koja je već 20 godina posvećena proizvodnji kamina i roštilja. Sa dva proizvodna pogona u provinciji Malaga, Ferlux je lider u proizvodnji kamina kako na španskom tržištu, tako i u inostranstvu. Ferlux poseduje svoje proizvodne pogone i u Srbiji pa bi praktično mogao da se ostvari izvoz iz Srbije bez carina. Zadatak Ruskog poslovnog kluba je da pronađe distributera za Ferlux u Ruskoj Federaciji, Belorusiji, Kazahstanu i Azerbejdžanu.

Pročitaj više

Gemma, Zagreb, Hrvatska - novi član Ruskog poslovnog kluba

20.02.2015 Gemma, Zagreb, Hrvatska - novi član Ruskog poslovnog kluba

Ponosno Vam predstavljamo kompaniju Gemma (Zagreb, Hrvatska) distributera premium brendova bele tehnike i gastro opreme. Izdvojili bi neke od brendova: Liebherr, Nemačka - čuveni proizvođač frižidera; Faber, jedan od najvećih svetskih proizvođača kuhinjskih aspiratora; Franke - sudopere, slavine i kuhinjski uređaji. Većina uređaja iz njihovog asortimana može se kupiti bez čekanja direktno sa skladišta. Važno je za istaknuti i sopstveni centralni servis kao i mrežu ugovornih servisera.

Pročitaj više

Floor Experts - novi član RPK-a

12.01.2015 Floor Experts - novi član RPK-a

Sa ponosom predstavljamo preduzeće FLOOR EXPERTS koje se bavi prodajom i montažom podnih obloga od drveta i pratećeg materijala. Preduzeće FLOOR EXPERTS je najveći distributer podnih obloga od drveta u jugoistočnoj Evropi. Pored Slovenije, preko njihovih poslovnica pokrivaju tržišta u Hrvatskoj, Srbiji, Češkoj, Slovačkoj, Bugarskoj, Italiji, BiH, Crnoj Gori, Makedoniji, na Kosovu i Albaniji.

Pročitaj više

ABC Interijer, Zagreb, Hrvatska novi član RPK-a

27.11.2014 ABC Interijer, Zagreb, Hrvatska novi član RPK-a

Sa ponosom predstavljamo kompaniju ABC Interijer iz Zagreba koja je već 20 godina prisutna na hrvatskom tržištu i predstavlja nezaobilazni „brand“ u opremanju kupatila i interijera. U svom portfoliju poseduju asortiman od 126 brendova i veliki lager proizvoda a prodajni salon u Zagrebu je na više od 3800m2. Svojim prodajnim asortimanom zasigurno je vodeća kompanija na području Republike Hrvatske i cele regije. ABC Interijer zapošljava tridesetak iskusnih i edukovanih radnika.

Pročitaj više

Sastanak sa firmom Tradeunique vezano za nove investicione projekte i buduće planove

13.11.2014 Sastanak sa firmom Tradeunique vezano za nove investicione projekte i buduće planove

Ruski poslovni klub se sastao sa vlasnikom kompanije Tradeunique, gospodinom Mirkom Latinovićem kako bi razmotrili buduće investicione planove kompanije u regionu Zapadnog Balkana kao i aktuelne projekte kompanije. Cilj susreta je da se zadaju smernice buduće saradnje kompanije Tradeunique i Ruskog poslovnog kluba kao i da se upoznaju sa nekoliko firmi sa kojima bi Tradeunique mogao uspešno da posluje. Uspostavljen je kontakt sa IFC-om i kompanijom Action Park iz Španije.

Pročitaj više

Ruski poslovni klub na REXPO sajmu u Zagrebu

13.11.2014 Ruski poslovni klub na REXPO sajmu u Zagrebu

Ruski poslovni klub uspešno je nastupio na sajmu investicionih projekata za Jadransku regiju REXPO 2014. u Zagrebu. Vladan Branković, izvršni direktor RPK-a predstavio je programe direktnog povezivanja sa potencijalnim partnerima a priredjen je i prigodni koktel za sve zainteresovane učesnike. Vlasnici investicionih projekata pokazali su veliko interesovanje da sarađuju sa Ruskim poslovnim klubom, pre svega u realizaciji hotelskih kompleksa i luksuznih vila u Istri, Kvarneru, na Krku i td.

Pročitaj više
Nazad na vrh

Najnoviji newsletteri

Gradjevinarstvo

Opremanje enterijera

Prijavite se
na naš newsletter

Projekti u regionu

Imperium Tower

Imperium Tower

Imperium tower je konceptiran kao mix-use zgrada koja se sastoji od hotelskog dijela te uredskih prostora.Lokacija građevine je na križanju Zagrebačke avenije i Savske ulice.To su dvije najprometnije ulice u Zagrebu udaljene 900m od glavnog gradskog trga.

Zdravstveni kompleks ”Ivanjska Dolina”

Zdravstveni kompleks  ”Ivanjska Dolina”

Zdravstveni kompleks ”Ivanjska Dolina” nalazi se u istočnoj Hercegovini, na 10 km od Dubrovnika, a udaljen je od mora svega 2,5 km. Površina doline iznosi 616 ha. Nalazi se u blizini Dubrovnika, u neposrednoj blizini mora ali ne i na samoj obali.

BKS projekt

BKS projekt

Zasićeni ste svakodnevnom gradskom vrevom? Dosta Vam je ljetovanja u skučenim apartmanima ili u sobama ogromnih betonskih hotela? Želite se odmoriti i opustiti u moru, šumu valova, mirisu borova i čempresa, maslina i smokava? Uživati u mediteranskom miru?

Ostrvo Lopud

Ostrvo Lopud

Parcela se nalazi na vrhu brda sa pogledom na more i naseljeno mesto Lopud. Prema parametrima plana izgradnje sastoji se od 3 različite zone. Najveća je građevinska zona na kojoj će se nalaziti vile na terasama.

Reževići

Reževići

Kompanija SunTime je osnovana 2006. godine kao zajednički projekat ruskog Biroa za arhitekturu i dizajn i crnogorske građevinske firme.

Pick & Place

Pick & Place

Poslovna politika P&P Grupe se zasniva na principu diversifikacije rizika i fokusirana je na sedam ključnih aktivnosti: - razvoj novih tehnologija u elektronici, avijaciji i pomorstvu; - proizvodnja elektronskih uređaja; - proizvodnja brodova...

Asa Group

Asa Group

Dio međunarodne grupacije koja posluje na tri kontinenta, preko 35 lokacija i ima 15.000 zaposlenika - Privatni poslovni lider i najveća privatna kompanija u Bosni i Hercegovini - Zajedno ASA i Prevent u BiH su drugi po prihodu i najveći izvoznik u 2010.

Terra Istriana

Terra Istriana

Smješten je na krajnjem sjeverozapadu istarskog poluotoka, na južnom dijelu područja grada Umaga, na lokaciji razgrađene i sanirane Tvornice Cementa Umag udaljene 3 km od središta grada. Planirana je izgradnja u izdvojenom području turističke namjene.

Ekskluzivne nekretnine

Apartmani Skocidjevojka

Crna Gora, Centralno primorje- oblast Budve
Apartmani Skocidjevojka

Vetar, voda, zemlja, vatra – četiri elementa koji leže u osnovi svemira. Topli vetar u jedra , iznenađujuća lakoća leta, zemljište u mislima, u srcima vatra. Naš projekt je zamišljen kao nosilac nove filozo ...

Vila Skocidjevojka

Crna Gora, Centralno primorje- oblast Budve
Vila Skocidjevojka

Budvanska Rivijera je poznata na jadranskoj obali kao mesto sa vrhunskom klimom. Vrmenski uslovi su takvi da izbegavaju preteranu toplotu kao na jugu Mediterana u letnjim mesecima dok zadržavaju toplu i stalno sunč ...

Kuća s apartmanima Karen

Hrvatska, Dalmacija
Kuća s apartmanima Karen

Kuća s apartmanima Karen smještena je u mjestu Vinišću, 4 km od centra i svega 200 metara od kamene i šljunčane plaže. Okružena je zelenilom i nudi vrt s opremom za roštilj, bežični pristup internetu (Wi-F ...

Molunat- kuća na prodaju

Hrvatska, Dalmacija
Molunat- kuća na prodaju

Kuća se nalazi u Moluntu, malenom pitomom mjestu u Konavlima. Molunat je malo turističko mjesto s nedirnutom mediteranskom vegetacijom i kristalno čistim morem. Nalazi se 40 km od Dubrovnika i 20 km od Cavtata tj. ...

Urbana vila Hrvatski San

Hrvatska, Dalmacija
Urbana vila Hrvatski San

Svi mi sanjamo, no samo rijetki snove pretvaraju u stvarnost. Snove je teško pretvarati u stvarnost, no nije nemoguće. Jedan takav san kojemu smo dali ime Hrvatski san ostvaruje se u Zečevu nedaleko Rogoznice. Tek ...

Aparthotel

Hrvatska, Dubrovnik
Aparthotel

Prema planu Općine Seget, postojeća zgrada nalazi se na parceli površine 10.000 m² u T1 zoni. Planirani aparthotel s četiri zvjezdice (uključujući aneks) se nalazi svega 10-ak kilometara od zračne luke „Res ...

Višenamenski poslovni prostor

Crna Gora, Primorje- oblast Bara
Višenamenski poslovni prostor

Značajan je kao dinamični ekonomski centar Crne Gore, ali i kao grad koji čuva bogatu kulturno-istorijsku tradiciju. Neki od najznačajnijih civilizacijskih dometa na prostoru Crne Gore, nastali su u Baru: ovdje s ...

Vila Papilio

Hrvatska,
Vila Papilio

Ova luksuzna nekretnina sa 5 zvezdica namijenjena je za najam bilo da je u pitanju odmor, medeni mjesec, organizacija vjenčanja ili snimanje reklame/serije.

Duba Butik Hotel

Hrvatska, Dubrovnik
Duba Butik Hotel

Duba se smjestila u malom ribarskom selu u blizini Makarske. Mala Duba je jedno od rijetkih mjesta u Dalmaciji koje je sačuvalo svoju izvornu ljepotu. Ovaj skriveni dragulj vam nudi sunce, kristalno čisto more i op ...

Soho Hotels & Resort

Crna Gora, Primorje- Bokokotorski zaliv
Soho Hotels & Resort

“Soho Hotels & Resort“ nalazi se na obali Jadranskog mora u turističkom gradiću Sutomoru, na teritoriji proglašenoj od strane UNESCO-a ekološkim rezervatom Evrope. Soho residence uključuju: hotel sa 5 zvjezd ...

Kempinski rezidencije

Hrvatska, Istra
Kempinski rezidencije

Rezidencije Kempinski nalaze se u okviru Skiper Resort-a u blizini Savudrije na Istri. Smešten je na jednom od najlepših delova hrvatske obale, uz samo more, s prekrasnim i opuštajućim pogledom na slovenačku i i ...

Sun Gardens

Hrvatska,
Sun Gardens

Dubrovački Vrtovi Sunca su pod vlasništvom iO Adria d.o.o. Tvrtka koja je prethodno nazvana Jupiter Adria d.o.o. je osnovana 2005. godine kao investicijski fond pod vodstvom Jupiter Fund Management d.o.o., uvršten ...

Punta Skala- Falkensteiner

Hrvatska, Dalmacija
Punta Skala- Falkensteiner

Projektiranje i izvedba 187 apartmana u Falkensteiner Residences Senia najveće su moguće kvalitete. Svaki od apartmana, raspoloživih u četiri različite veličine, kompletno je opremljen i spreman za useljenje.

Ambassador Park, Dedinje

Srbija, Beograd
Ambassador Park, Dedinje

Kompleks luksuznih stanova Ambassador Park Dedinje je ostvarenje ideje o vrhunskom mestu za život koje objedinjuje ekskluzivnost i status sa savremenom funkcionalnošću i savršenim okruženjem. Ušuškan u bogatom ...

Ekskluzivna vila - Slovenija

Slovenija, Kontinentalna oblast
Ekskluzivna vila - Slovenija

Ovo divno posedstvo nalazi se na nadmorskoj visini 680m. Rasprostire se na 2 hektara. Ima divnu kuću od 1000 kvadratnih metara, malo jezero i dvorišni bazen. Nekretnina raspolaže sa 8 spavaćih soba, dnevnim bora ...

Lux apartman Dubrovnik

Hrvatska, Dubrovnik
Lux apartman Dubrovnik

Apartmani Selection smješteni su na nekoliko atraktivnih lokacija u blizini povijesne jezgre Dubrovnika, a uključuju nedavno uređene klimatizirane smještajne jedinice s bežičnim pristupom internetu i pogledom n ...