Salaš d.o.o. novi član Ruskog poslovnog kluba

09.06.2015 Salaš d.o.o. novi član Ruskog poslovnog kluba

Salaš d.o.o. iz okoline Zaječara ima u svom vlasništvu 4011 ha zemlje, od toga 3400 ha oranica, 200 ha pod voćnjacima, 600 ha pokriveno sistemima za navodnjavanje kao i štale za tov 4000 grla junadi, 5000 ovaca i objekte za 1.2 miliona pilića. Salaš d.o.o. ima za cilj da pronađe partnera, suinvestitora kako bi kapacitete maksimalno iskoristilo i proširilo trenutnu proizvodnju. Salaš d.o.o. je u vlasništvu italijanskog investitora Djankarla Koste, direktora kompanije Argisol iz Padove.

Pročitaj više

Ferlux, Srbija - novi član RPK-a

07.04.2015 Ferlux, Srbija - novi član RPK-a

Sa ponosom predstavljamo kompaniju Ferlux, Španija, koja je već 20 godina posvećena proizvodnji kamina i roštilja. Sa dva proizvodna pogona u provinciji Malaga, Ferlux je lider u proizvodnji kamina kako na španskom tržištu, tako i u inostranstvu. Ferlux poseduje svoje proizvodne pogone i u Srbiji pa bi praktično mogao da se ostvari izvoz iz Srbije bez carina. Zadatak Ruskog poslovnog kluba je da pronađe distributera za Ferlux u Ruskoj Federaciji, Belorusiji, Kazahstanu i Azerbejdžanu.

Pročitaj više

Gemma, Zagreb, Hrvatska - novi član Ruskog poslovnog kluba

20.02.2015 Gemma, Zagreb, Hrvatska - novi član Ruskog poslovnog kluba

Ponosno Vam predstavljamo kompaniju Gemma (Zagreb, Hrvatska) distributera premium brendova bele tehnike i gastro opreme. Izdvojili bi neke od brendova: Liebherr, Nemačka - čuveni proizvođač frižidera; Faber, jedan od najvećih svetskih proizvođača kuhinjskih aspiratora; Franke - sudopere, slavine i kuhinjski uređaji. Većina uređaja iz njihovog asortimana može se kupiti bez čekanja direktno sa skladišta. Važno je za istaknuti i sopstveni centralni servis kao i mrežu ugovornih servisera.

Pročitaj više

Floor Experts - novi član RPK-a

12.01.2015 Floor Experts - novi član RPK-a

Sa ponosom predstavljamo preduzeće FLOOR EXPERTS koje se bavi prodajom i montažom podnih obloga od drveta i pratećeg materijala. Preduzeće FLOOR EXPERTS je najveći distributer podnih obloga od drveta u jugoistočnoj Evropi. Pored Slovenije, preko njihovih poslovnica pokrivaju tržišta u Hrvatskoj, Srbiji, Češkoj, Slovačkoj, Bugarskoj, Italiji, BiH, Crnoj Gori, Makedoniji, na Kosovu i Albaniji.

Pročitaj više

ABC Interijer, Zagreb, Hrvatska novi član RPK-a

27.11.2014 ABC Interijer, Zagreb, Hrvatska novi član RPK-a

Sa ponosom predstavljamo kompaniju ABC Interijer iz Zagreba koja je već 20 godina prisutna na hrvatskom tržištu i predstavlja nezaobilazni „brand“ u opremanju kupatila i interijera. U svom portfoliju poseduju asortiman od 126 brendova i veliki lager proizvoda a prodajni salon u Zagrebu je na više od 3800m2. Svojim prodajnim asortimanom zasigurno je vodeća kompanija na području Republike Hrvatske i cele regije. ABC Interijer zapošljava tridesetak iskusnih i edukovanih radnika.

Pročitaj više

Sastanak sa firmom Tradeunique vezano za nove investicione projekte i buduće planove

13.11.2014 Sastanak sa firmom Tradeunique vezano za nove investicione projekte i buduće planove

Ruski poslovni klub se sastao sa vlasnikom kompanije Tradeunique, gospodinom Mirkom Latinovićem kako bi razmotrili buduće investicione planove kompanije u regionu Zapadnog Balkana kao i aktuelne projekte kompanije. Cilj susreta je da se zadaju smernice buduće saradnje kompanije Tradeunique i Ruskog poslovnog kluba kao i da se upoznaju sa nekoliko firmi sa kojima bi Tradeunique mogao uspešno da posluje. Uspostavljen je kontakt sa IFC-om i kompanijom Action Park iz Španije.

Pročitaj više

Ruski poslovni klub na REXPO sajmu u Zagrebu

13.11.2014 Ruski poslovni klub na REXPO sajmu u Zagrebu

Ruski poslovni klub uspešno je nastupio na sajmu investicionih projekata za Jadransku regiju REXPO 2014. u Zagrebu. Vladan Branković, izvršni direktor RPK-a predstavio je programe direktnog povezivanja sa potencijalnim partnerima a priredjen je i prigodni koktel za sve zainteresovane učesnike. Vlasnici investicionih projekata pokazali su veliko interesovanje da sarađuju sa Ruskim poslovnim klubom, pre svega u realizaciji hotelskih kompleksa i luksuznih vila u Istri, Kvarneru, na Krku i td.

Pročitaj više

Studio CATARRASO iz Rima i RUSKI POSLOVNI KLUB, Beograd potpisali ugovor o saradnji.

17.10.2014 Studio CATARRASO iz Rima i RUSKI POSLOVNI KLUB, Beograd potpisali ugovor o saradnji.

Referentna italijanska agencija Studio CATARRASO iz Rima i Ruski poslovni klub, Beograd potpisali su ugovor o strateškom partnerstvu – zajedničkom radu u oblasti investicionih projekata u Srbiji za potrebe italijanskih investitora. Reč je, pre svega o investicionim projektima iz raznih grana delatnosti u cilju proizvodnje u Srbiji koja bi se plasirala na ruskom tržištu. Evidentna je potreba za novim proizvodnim i poslovnim objektima, zemljištem, hranom, nameštajem i dr.

Pročitaj više

Poseta firme Strato iz Sankt Peterburga srpskim kompanijama Enterijer Janković i Gaj Enterijeri

17.10.2014 Poseta firme Strato iz Sankt Peterburga srpskim kompanijama Enterijer Janković i Gaj Enterijeri

Ruski poslovni klub je organizovao posetu firme Strato iz Sankt Peterburga kompanijama Enterijer Janković iz Novog Sada i kompaniji Gaj iz Zemuna. Kompanija Strato se bavi distribucijom nameštaja i zastupanjem brojnih italijanskih kompanija iz oblasti enterijera i ima jako veliko iskustvo u opremanju enterijera što vila i rezidencija, tako i hotela i stambeno/poslovnih objekata.

Pročitaj više

Enterijer Janković i RPK u poseti projektu Soho Hotels & Resort u Sutomoru, Crna Gora

17.10.2014 Enterijer Janković i RPK u poseti projektu Soho Hotels & Resort u Sutomoru, Crna Gora

Izvršni direktor Ruskog poslovnog kluba, Vladan Branković i vlasnik firme Enterijer Janković, Božo Janković posetili su projekat ruskog investitora Aleksandra Grigorijeva Soho Hotels & Resort koji se trenutno izvodi u Sutomoru u Crnoj Gori. Svrha sastanka je da se naprave načelni dogovori oko opremanja 58 vila koje su projektom predviđene da budu završene tokom 2014-te kao i hotela čiji se završetak gradnje očekuje tokom 2015-te godine.

Pročitaj više
Nazad na vrh

Najnoviji newsletteri

Građevinarstvo

Prijavite se
na naš newsletter

Projekti u regionu

Imperium Tower

Imperium Tower

Imperium tower je konceptiran kao mix-use zgrada koja se sastoji od hotelskog dijela te uredskih prostora.Lokacija građevine je na križanju Zagrebačke avenije i Savske ulice.To su dvije najprometnije ulice u Zagrebu udaljene 900m od glavnog gradskog trga.

Zdravstveni kompleks ”Ivanjska Dolina”

Zdravstveni kompleks  ”Ivanjska Dolina”

Zdravstveni kompleks ”Ivanjska Dolina” nalazi se u istočnoj Hercegovini, na 10 km od Dubrovnika, a udaljen je od mora svega 2,5 km. Površina doline iznosi 616 ha. Nalazi se u blizini Dubrovnika, u neposrednoj blizini mora ali ne i na samoj obali.

BKS projekt

BKS projekt

Zasićeni ste svakodnevnom gradskom vrevom? Dosta Vam je ljetovanja u skučenim apartmanima ili u sobama ogromnih betonskih hotela? Želite se odmoriti i opustiti u moru, šumu valova, mirisu borova i čempresa, maslina i smokava? Uživati u mediteranskom miru?

Ostrvo Lopud

Ostrvo Lopud

Parcela se nalazi na vrhu brda sa pogledom na more i naseljeno mesto Lopud. Prema parametrima plana izgradnje sastoji se od 3 različite zone. Najveća je građevinska zona na kojoj će se nalaziti vile na terasama.

Reževići

Reževići

Kompanija SunTime je osnovana 2006. godine kao zajednički projekat ruskog Biroa za arhitekturu i dizajn i crnogorske građevinske firme.

Pick & Place

Pick & Place

Poslovna politika P&P Grupe se zasniva na principu diversifikacije rizika i fokusirana je na sedam ključnih aktivnosti: - razvoj novih tehnologija u elektronici, avijaciji i pomorstvu; - proizvodnja elektronskih uređaja; - proizvodnja brodova...

Asa Group

Asa Group

Dio međunarodne grupacije koja posluje na tri kontinenta, preko 35 lokacija i ima 15.000 zaposlenika - Privatni poslovni lider i najveća privatna kompanija u Bosni i Hercegovini - Zajedno ASA i Prevent u BiH su drugi po prihodu i najveći izvoznik u 2010.

Terra Istriana

Terra Istriana

Smješten je na krajnjem sjeverozapadu istarskog poluotoka, na južnom dijelu područja grada Umaga, na lokaciji razgrađene i sanirane Tvornice Cementa Umag udaljene 3 km od središta grada. Planirana je izgradnja u izdvojenom području turističke namjene.

Ekskluzivne nekretnine

Your Home Montenegro

Crna Gora, Primorje- oblast Bara
Your Home Montenegro

Stambeni kompleks "Your Home Montenegro" nalazi se na samoj obali Jadrana, u elitnom dijelu opštine Bar - mjestu Ujtin potok, koje je od centra grada udaljeno svega 5 km. Bar se smatra jednim od najsunčanijih mjest ...

Kuća s apartmanima Karen

Hrvatska, Dalmacija
Kuća s apartmanima Karen

Kuća s apartmanima Karen smještena je u mjestu Vinišću, 4 km od centra i svega 200 metara od kamene i šljunčane plaže. Okružena je zelenilom i nudi vrt s opremom za roštilj, bežični pristup internetu (Wi-F ...

Molunat- kuća na prodaju

Hrvatska, Dalmacija
Molunat- kuća na prodaju

Kuća se nalazi u Moluntu, malenom pitomom mjestu u Konavlima. Molunat je malo turističko mjesto s nedirnutom mediteranskom vegetacijom i kristalno čistim morem. Nalazi se 40 km od Dubrovnika i 20 km od Cavtata tj. ...

Urbana vila Hrvatski San

Hrvatska, Dalmacija
Urbana vila Hrvatski San

Svi mi sanjamo, no samo rijetki snove pretvaraju u stvarnost. Snove je teško pretvarati u stvarnost, no nije nemoguće. Jedan takav san kojemu smo dali ime Hrvatski san ostvaruje se u Zečevu nedaleko Rogoznice. Tek ...

Aparthotel

Hrvatska, Dubrovnik
Aparthotel

Prema planu Općine Seget, postojeća zgrada nalazi se na parceli površine 10.000 m² u T1 zoni. Planirani aparthotel s četiri zvjezdice (uključujući aneks) se nalazi svega 10-ak kilometara od zračne luke „Res ...

Višenamenski poslovni prostor

Crna Gora, Primorje- oblast Bara
Višenamenski poslovni prostor

Značajan je kao dinamični ekonomski centar Crne Gore, ali i kao grad koji čuva bogatu kulturno-istorijsku tradiciju. Neki od najznačajnijih civilizacijskih dometa na prostoru Crne Gore, nastali su u Baru: ovdje s ...

Vila Papilio

Hrvatska,
Vila Papilio

Ova luksuzna nekretnina sa 5 zvezdica namijenjena je za najam bilo da je u pitanju odmor, medeni mjesec, organizacija vjenčanja ili snimanje reklame/serije.

Duba Butik Hotel

Hrvatska, Dubrovnik
Duba Butik Hotel

Duba se smjestila u malom ribarskom selu u blizini Makarske. Mala Duba je jedno od rijetkih mjesta u Dalmaciji koje je sačuvalo svoju izvornu ljepotu. Ovaj skriveni dragulj vam nudi sunce, kristalno čisto more i op ...

Soho Hotels & Resort

Crna Gora, Primorje- Bokokotorski zaliv
Soho Hotels & Resort

“Soho Hotels & Resort“ nalazi se na obali Jadranskog mora u turističkom gradiću Sutomoru, na teritoriji proglašenoj od strane UNESCO-a ekološkim rezervatom Evrope. Soho residence uključuju: hotel sa 5 zvjezd ...

Kempinski rezidencije

Hrvatska, Istra
Kempinski rezidencije

Rezidencije Kempinski nalaze se u okviru Skiper Resort-a u blizini Savudrije na Istri. Smešten je na jednom od najlepših delova hrvatske obale, uz samo more, s prekrasnim i opuštajućim pogledom na slovenačku i i ...

Sun Gardens

Hrvatska,
Sun Gardens

Dubrovački Vrtovi Sunca su pod vlasništvom iO Adria d.o.o. Tvrtka koja je prethodno nazvana Jupiter Adria d.o.o. je osnovana 2005. godine kao investicijski fond pod vodstvom Jupiter Fund Management d.o.o., uvršten ...

Punta Skala- Falkensteiner

Hrvatska, Dalmacija
Punta Skala- Falkensteiner

Projektiranje i izvedba 187 apartmana u Falkensteiner Residences Senia najveće su moguće kvalitete. Svaki od apartmana, raspoloživih u četiri različite veličine, kompletno je opremljen i spreman za useljenje.

Ambassador Park, Dedinje

Srbija, Beograd
Ambassador Park, Dedinje

Kompleks luksuznih stanova Ambassador Park Dedinje je ostvarenje ideje o vrhunskom mestu za život koje objedinjuje ekskluzivnost i status sa savremenom funkcionalnošću i savršenim okruženjem. Ušuškan u bogatom ...

Porto Montenegro

Crna Gora, Primorje- Bokokotorski zaliv
Porto Montenegro

Glavni investitori ovog projekta uočili su izuzetnu priliku u ogromnoj potrebi za marinama namenjenim ljubiteljima jahti i brodova, ali i zaljubljenicima u Mediteran. Tako je stvoren Porto Montenegro- marina svetske ...

Ekskluzivna vila - Slovenija

Slovenija, Kontinentalna oblast
Ekskluzivna vila - Slovenija

Ovo divno posedstvo nalazi se na nadmorskoj visini 680m. Rasprostire se na 2 hektara. Ima divnu kuću od 1000 kvadratnih metara, malo jezero i dvorišni bazen. Nekretnina raspolaže sa 8 spavaćih soba, dnevnim bora ...

Lux apartman Dubrovnik

Hrvatska, Dubrovnik
Lux apartman Dubrovnik

Apartmani Selection smješteni su na nekoliko atraktivnih lokacija u blizini povijesne jezgre Dubrovnika, a uključuju nedavno uređene klimatizirane smještajne jedinice s bežičnim pristupom internetu i pogledom n ...